Електронен магазин за маркови парфюми и козметика

0888909614

Парфюми и козметика от GОLDEN ROSE

Парфюми и козметика от GОLDEN ROSE Golden Rose е марка декоративна козметика, създадена преди 25 години от турския козметичен гигант ERKUL KOZMETIK.
Днес Golden Rose се предлага в над 86 страни по света сред които САЩ, Англия, Италия, Франция и др. От 15 години марката присъства и в България, благодарение на официалния представител IVB Cosmetics Ltd. За много кратко време марката се превърна в предпочитана от българската жена, заради високото качество на продуктите си и разумната ценова политика.
  Продуктите с марка Golden Rose се правят в супер модерна фабрика в Истанбул, а суровините за тях се произвеждат само в страни от Европейския съюз, т.е. когато купувате Golden Rose, вие получавате продукт с гарантиран произход и високо качество. Изключително богатия асортимент на декоративната козметика Golden Rose позволява постигането на перфектна цялостна визия.
 Много от продуктите са подходящи и за направата на професионален грим. Посланник на марката за България е топ гримьорката Пепа Стоянова.

Compact Foundation-крем фон дьо тен
Compact Foundation-крем фон дьо тен  / Парфюми и козметкa
Цена: 10.90 лв.
Цена: 6.90 лв.


Продукти по категория


Продукти по производители
Добре е да знаете...

Начало | За нас | За парфюми и козметкa | Направи запитване