Електронен магазин за маркови парфюми и козметика

0888909614

Парфюми и козметика / НАЙ-ЕРОТИЧНИТЕ АРОМАТИ

2246
Кои са най-еротичните и въздействащи аромати?

 Кой мислите е най-сексуалният аромат? Отговорът на група анкетирани мъже е съвършено неочакван: първо място си поделят кифличките с канела и сладкишът с тиква, а не Шанел № 5, както се очаква. Да, любовта на мъжа минава през стомаха, а следователно и през ориенталските подправки. И така, имате на разположение цял свят от екзотични вкусове и омайни миризми, подправени с щипка мистицизъм, за да прелъстите мечтания мъж!

 През вековете подправките са ценна стока, за която авантюристите рискуват живота си, прекосявайки безкрайни пустини и морета. В древността ги използват за лечебни цели, а жените се разкрасяват с тях. Днес те поставят началото на ново поколение козметични продукти с магическо действие върху кожата, които освен това възвисяват духа.

 Най-еротичните и уханни подправки:

 Канела - кралицата на дървесните кори...

 Канеленото дърво расте в естествен вид в Цейлон и до днес островът от Индийския океан доставя най-ароматната канела в света. Кората се нацепва на малки правоъгълничета и съхне на сянка. След време те се навиват спираловидно във формата на пръчици, които може да намерите в специализираните магазини за подправки. От листата се извлича канелено масло.
 Ароматите, подправени с канела, създават чувството за безкраен празник, затова често са предпочитани от разкошни, уверени в себе си жени, които не крият своята сексуалност..

 Ванилия - нежност и спокойствие...

 Ароматът на ванилията успокоява, събужда спомени за детството, когато сте били щастливи и обичани. Но в същото време този аромат е сексуален, възбуждащ. Парфюмите с нотки ванилия - а това са почти всички ориенталски аромати, са за тържествени случаи, прекрасно се съчетават с кожени наметки и скъпоценности. Предпочитат ги елегантните тъмнокоси жени.

 Джинджифил - афродизиакът...

 Парфюмеристите твърдят, че джинжифиловият аромат действа страхотно и на двата пола, увеличава сексуалността и ни потапя в опияняваща еуфория. Може би затова ароматните нотки от джинджифил никога не излизат от мода.

 Шафран - кралят на подправките...

 Шафранът е едно от скъпоценните вещества в тибетската медицина, задължителна съставка на прочутите ароматни пръчици..
 Производството му е скъпо - от 10 000 цвята се извличат само 100 грама, при това ръчно. Изследвания доказаха, че екстрактът от шафран има силни антиоксидантни свойства срещу свободните радикали и UV-лъчите, виновни за преждевременното стареене. Освен това върши чудеса с кожата, придавайки й лек бронзов загар.


Продукти по категория


Продукти по производители
Добре е да знаете...

Начало | За нас | За парфюми и козметкa | Направи запитване