Електронен магазин за маркови парфюми и козметика

0888909614

Парфюми и козметика / Кога да носите опушен грим на очите

2513
Кога да носите опушен грим на очите
 Със скромни и смесени техники опушеният грим създава страстен поглед.

 Опушените очи обикновено са създадени чрез смесване на няколко нюанса в дълбоката гама на цветовата палитра. След като го направите ефектът на очите е тлеещ и загадъчен. Обикновено той е подходящ при следните случаи:

 * Официално вечерно събитие
 * Сценични презентации
 * Дискотеки, нощни барове
 * Летни – плажни партита

Въпреки, че този грим води класацията за най – секси грим (заедно с „котешките очи”), той може да бъде трансформиран и за през деня също.
 * Работете в неутрални тонове:
 Можете да създадете също секси очи с по-лека палитра за дневен опушен грим. Вместо да работите с традиционните черни и сиви нюанси, изберете слонова кост или бронзовите нюанси.

* Използвайте плътен цвят:

Вместо да наслоявате цветовете, може да работите само с един цвят на очите в средни нюанси за по-чист вид през деня. Помислете за кафяв цвят, ако имате сини или зелени очи и лек орехов цвят, ако очите ви са кафяви.

 Не забравяйте, без значение кога и къде ще предпочете опушения поглед, останалата част от грима ви трябва да е неутрална – устните трябва да са само леко гланцирани, а бузите да имат естествен блясък. Носенето на опушен грим означава, че искате да привлечете вниманието към очите си.


Продукти по категория


Продукти по производители
Добре е да знаете...

Начало | За нас | За парфюми и козметкa | Направи запитване