Електронен магазин за маркови парфюми и козметика

0888909614

Парфюми и козметика / МЪЖКИ БОИ И ШАМПОАН ОЦВЕТИТЕЛИ

12144
Оцветяват се с боя и шампоани

Премахването на побелелите коси, които обикновено първо се появават край слепоочията при мъжете, подмладяват лицата и им придават свежо излъчване. Боите за мъже са на растителна основа, съдържат екстракт от просо, бреза, гроздови семки или черупка от орех.

Затова не алергизират скалпа, не рушат структурата на косъма, а го подхранват и укрепват. Косъмът става блестящ и с копринена мекота.

Нашият електронен магазин предлага както бои,така и шампоан оцветители,създадени за мъжете и съобразени с естествените им цветове.  Оцветителите не проникват в структурата на косъма, а покриват само най-горния му слой. Те са добър избор за ангажираните мъже, които не могат често да се боядисват, защото оттенъкът се отмива постепенно и не се получава разлика в корените. Колкото по-дълго шампоанът седи върху косата, толкова по-наситен ще бъде цветът.

Все пак обаче не трябва да се прекалява, настояват те и препоръчват 2 седмици след химична реакция косъмът да не бъде третиран повторно, защото това руши структурата му.


Мъжете на средна възраст, които държат да изглеждат добре, минават на всеки 40 дни през салоните за красота, за да боядисат белите си коси.Сега можете да промените това,като закупите от нас желаният от вас цвят и само за 5 мин.в домашни условия да възвърнете цвета на косата си.

"Да си с прошарена коса, е вече толкова демоде, колкото да ти стърчат косми от гърдите и да се подават от ризата"

Мъжките бои за коси се различават от женските по време на действие, състав и ефект върху косата.
Боята за мъже се държи на косата само 5 минути. След това се разпенва с вода и се изплаква. След отмиването й белите коси са само туширани и не личат, без да са натрапчиво боядисани. Трайността на цвета е около 40 дни. Едва след подрязването на връхчетата на косата може да се използва отново.


Боите за мъжка коса съдържат различни натурални цветове, няма нюанси като мед и червено например, с каквито изобилстват боите за коса за жени. Затова и околните не забелязват ,че сте се боядисали.
По скоро намират за по свеж и младежки външният ви вид.


Продукти по категория


Продукти по производители
Добре е да знаете...

Начало | За нас | За парфюми и козметкa | Направи запитване